• Dbamy o Twoje zdrowie - stawiamy na naturę.

Produkty

Wyroby podrobowe

Wędliny podrobowe to od wielu lat jeden z ulubionych produktów na naszych stołach. Tradycja ich wytwarzania jest bardzo długa – spośród dziesiątek powstałych przepisów wybraliśmy te, które najbardziej trafiają w gusta naszych Klientów. Autorsko dopracowane receptury oraz wyselekcjonowane surowce są podstawą tej części naszego asortymentu, charakteryzującej się wyjątkową jakością, smakiem i aromatem.

Oferta wyrobów podrobowych to kilka wyśmienitych pozycji, najczęściej poszukiwanych przez naszych Klientów. Pasztetowa Firmowa, Kaszanka Królewska oraz trzy rodzaje salcesonu trafią w nawet najbardziej wyszukane gusta kulinarne. Charakteryzują się swojskim smakiem, zapachem aromatycznych ziół i przypraw oraz unikatową świeżością. Pozycją, którą szczególnie polecamy, jest nasza Firmowa Pasztetowa o zwartej, idealnej do krojenia konsystencji i wyrazistym charakterze oraz jędrny Salceson Włoski – produkty idealne do codziennego spożycia.

Wyroby podrobowe Kliniccy powstają ze sprawdzonego, wysokojakościowego surowca z naszego własnego uboju. Do ich produkcji stosujemy wyłącznie naturalne składniki oraz dopracowane procesy dwukrotnej obróbki cieplnej. Całość podlega stałej kontroli i owocuje dostępnym na co dzień doskonałym smakiem i aromatem.

kaszanka królewska

Kaszanka królewska

  • wyrób wieprzowy, podrobowy, parzony, osłonka wędliny jest niejadalna
  • Do wyprodukowania 100g produktu użyto 44g surowca mięsnego.
  • Produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy.
  • Średnia waga sztuki/kółka 1,80 kg/0,20 kg
  • Termin przydatności 7 dni
pasztetowa firmowa

Pasztetowa firmowa

  • wyrób wieprzowy, podrobowy, parzony, osłonka wędliny jest niejadalna
  • Do wyprodukowania 100g produktu użyto 93g surowca mięsnego.
  • Produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy.
  • Średnia waga sztuki 2,00 kg
  • Termin przydatności 14 dni
salceson brański

Salceson brański

  • wyrób wieprzowy, podrobowy, parzony, osłonka wędliny jest niejadalna
  • Do wyprodukowania 100g produktu użyto 92g surowca mięsnego.
  • Produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy.
  • Średnia waga sztuki 2,00 kg
  • Termin przydatności 14 dni
salceson ozorkowy

Salceson ozorkowy

  • wyrób wieprzowy, podrobowy, parzony, osłonka wędliny jest niejadalna
  • Do wyprodukowania 100g produktu użyto 89g surowca mięsnego.
  • Produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy.
  • Średnia waga sztuki 1,50 kg
  • Termin przydatności 14 dni
salceson włoski

Salceson włoski

  • wyrób wieprzowy, podrobowy, parzony, osłonka wędliny jest niejadalna
  • Do wyprodukowania 100g produktu użyto 98g surowca mięsnego.
  • Produkt może zawierać śladowe ilości gorczycy.
  • Średnia waga sztuki 3,00 kg
  • Termin przydatności 14 dni